注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

wendy

`

 
 
 

日志

 
 
关于我

靜靜生活 慢慢老去 ...

网易考拉推荐

2010年3月15日  

2010-03-15 17:41:58|  分类: 個人日誌 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

辉一早給電話我.

叫我去飲茶,飲完茶陪去白麗睇鞋,然後再去行東門.

呵呵~~其實自己眞係有啲唔想去.

自己都未講完就被佢一論嘴威逼一餐.

幾陰功呀我..

其實...難得佢放假有時間揾我,就算我幾唔想去,我都會陪佢..我點會唔陪佢呢..

約好12點喺酒樓見,先到先等..

飲完茶東門就冇去啦..

陪佢去益田華润行咗一個圈,行去Lee,我睇岩一條牛仔褲..哇太貴898 ..

跟住行返翻嚟,啲時間過得眞够快啊..

是是但但轉咗一個圈就話3點幾啦喎.

辉哥着咗對高踭鞋行到有啲攰攰哋,揾咗個地方坐低休息吓飲咗啖水.

喺手袋樔咗部影相機出嚟影咗兩張相..

好耐好耐冇同佢影相...嘻嘻 ..2010年3月15日 - wendy - wendy小窩

.2010年3月15日 - wendy - wendy小窩

睇到張相我哋倆個老咗許多..

計計我哋識咗11年啦.. 好唔容易..雖然她有時說話說出令人到感到好唔開心,有時都會對她有些不滿,抱怨!

雖是係梗..但朋友之間多啲包容就OK

哈哈 如果我有70幾歲命,咁希望將來嗰4個10年都可以再同佢影相..嘻嘻..希望佢都同我一様..

 

  评论这张
 
阅读(74)| 评论(5)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017